Om studion

Lady C Tattoo är en liten tatueringsstudio mitt i centrala Perstorp, Skåne.

Välkommen hit!

Lady C Tattoo ligger mitt i centrala Perstorp, mitt emot torget, på Köpmangatan, endast 150 m från tågstationen. Kommer ni i bil hänvisar jag er till ICAs parkering som ligger 100 meter längre ner på gatan.


Här har jag  varit sedan maj 2013. Tidigare höll jag till i Hässleholm, men flyttade studion till Perstorp eftersom jag själv bor, och har min familj här. 


Studion är öppen på vardagar mellan 10 - 16, men det kan tänkas att jag ibland är iväg och äter lunch eller ute på något annat ärende. Det är något ni helt enkelt får ha överseende med. Eftersom jag många gånger får frågor angående mina  öppettider, förklarar jag här:

Jag jobbar dagtid och är ledig på helger för att kunna umgås med min familj och mina vänner.

Jag som tatuerar på Lady C Tattoo heter Sara Sigbo. Efter att ha försökt driva tatueringsstudion och jobba halvtid som fritidspedagog, bestämde jag mig för att jobba med tatueringar på heltid. Det har jag nu gjort sedan 2010.


Jag har velat skapa en studio som alla kan trivas i. När du kommer hit möts du av en ljus och  lugn studio.  För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg.


Studion är godkänd av miljöinspektör på Söderåsens Miljöförbund och kontrolleras regelbundet. Jag håller mig uppdaterad på de lagar och regler som gäller för verksamheten genom att deltaga vid SRT:s (Sveriges Registrerade Tatuerare)  utbildningar.

Gilla Lady C Tattoo på Facebook!!